Wednesday 24 March 2010

Πέντε χρόνια μετά

«Θέλω να σε ξαναδώ», αυτό ήταν το μόνο που τώρα θυμόταν από εκείνο το ξαφνικό τηλεφώνημα. Αυτά τα λόγια της έρχονταν συνέχεια στο μυαλό του πέντε χρόνια μετά από την τελευταία τους συνάντηση.
Την περίμενε στο γνωστό τους μέρος, εκεί που πάντα συναντιόντουσαν όταν έβρισκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις «υποχρεώσεις τους», σε ένα ανακατασκευασμένο ξενοδοχείο, ψηλά στην Καλλιδρομίου, λίγο πριν βγει ο δρόμος στην Αλεξάνδρας.
Αυτός ανάβοντας το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο, σκεφτόταν διαρκώς εκείνο το τηλεφώνημα. Τι να ήθελε άραγε και γιατί τώρα, πέντε χρόνια ακριβώς μετά; Έφερνε στο νου του το πρόσωπό της, τον γοήτευε άλλωστε εκείνη η μελαγχολία των ματιών της και απλώς περίμενε. Ξαφνικά επαναλαμβανόμενοι ήχοι, κάπου τους θυμόταν αυτούς, τον επανέφεραν στην πραγματικότητα. Έβγαλε μέσα από το σακάκι του μια μαύρη χτένα, ασορτί με τα κατάμαυρα μαλλιά του, έφτιαξε την φράντζα του, πήγε με αργά βήματα προς την πόρτα και άνοιξε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Δεν είχε αλλάξει καθόλου. Ντυμένη σε ένα κόκκινο φόρεμα που διέγραφε έντονα τις καμπύλες της και το πλούσιο στήθος της, ένας σκέτος πειρασμός. Δεν μίλησε καθόλου. Πέρασε γρήγορα προς το εσωτερικό του δωματίου, άφησε πάνω στο κρεβάτι το μικρό της τσαντάκι, γύρισε μετά προς το μέρος του, απλώς του ψιθύρισε «μετάνιωσα που σε άφησα» και έπεσε στην αγκαλιά του.
Αυτός τώρα πια ένιωθε πάνω του όλο της το σώμα και οι υπέροχες μυρωδιές του τον ερέθιζαν. Άρχισε να την τραβάει ακόμα πιο κοντά του, έφερε τα χείλη της δίπλα στα δικά του και άρχισε συγκρατημένα στην αρχή και ύστερα πιο παθιασμένα να την φιλά. Εκείνη σαν να το περίμενε για μια ζωή, με γρήγορες και μηχανικές κινήσεις έβγαλε τα μποτάκια της και τον τράβηξε προς το μέρος του κρεβατιού. Έφερε τα χέρια της πίσω από το σώμα του και με τα μακριά της δάχτυλα τον αγκάλιασε ακόμη πιο σφιχτά. Τον φιλούσε με τόση μεγάλη ένταση που του άφηνε σημάδια, μάλλον αυτό ήθελε να κάνει, έτσι πίστευε θα έσβηνε τα λάθη της.
Αυτός που είχε ήδη προλάβει να πετάξει από πάνω του τα περιττά ρούχα, γυμνός και ερεθισμένος όσο ποτέ άλλοτε άρχισε να της αποκαλύπτει τα εσώρουχά της. Καταλάβαινε το πόσο και αυτή είχε ερεθιστεί, το έβλεπε άλλωστε στις μαύρες μεγάλες θηλές των στήθων της, την έφερε ακόμη πιο κοντά του σχεδόν γυμνή και αυτή, έπαιξαν λίγο με χάδια και φιλιά σε όλο τους το σώμα και ύστερα αυτός με αργές κινήσεις, είχε άλλωστε τον τρόπο του, την ένιωσε μέσα του. Εκείνη το μόνο που πρόλαβε να του πει καθώς τα δυο τους σώματα πάλλονταν σε στιγμές απόλυτης ευφορίας «πέντε χρόνια μετά και όλα μοιάζουν όπως τότε», του δόθηκε ολοκληρωτικά και άφησε το κορμί της να απολαμβάνει τις ηδονικές απολήξεις του έρωτα.

No comments: